Chakraer – Healing ved Magda Binczycka – Bioenergytherapy
positive psychology,quantum healing,akashic records reading
15441
page-template-default,page,page-id-15441,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Chakraer

BIOENERGYTHERAPY

Chakraer

For at understøtte helbredelse på den rigtige måde skal vi forstå strømmen af energi i kroppen (kaldet “chi” i kinesisk medicin eller “prana” i ayurveda).

Når energi er forstyrret af sygdom, ubalance på følelsesmæssigt eller fysisk niveau, føler personen sig udtømt, tung eller ”fastlåst”. Når dit energisystem ikke fungerer korrekt/ normalt, føler du dig udfordret, og det er svært at styre dine følelser og forblive positiv, holde dig frisk og være i harmoni med dit eget liv og universet.

Alle har et energisystem – chakraer.  Chakraer er energi hvirvler – skiver eller hjul. Der er 7 body chakraer.De er forbundet med organerne i kroppen, med ansvar for at producere hormoner. Hver af dem er afgørende for energiflowet og den generelle velfærd, og de påvirker også hinanden.

Mit motto er: ”Hvis du ønsker at kurere andre, må du bevise at du kan kurere dig selv først.”

Jeg har kureret mig selv for følgende sygdomme: hypoglykæmi, akne, PCOS (polycystisk ovarie syndrom), depression, søvnløshed, hårtab, kronisk smerte, PTSD (postraumatic stress disorder) og ikke-ondartet knoglekræft. Mange af de sygdomme, havde jeg i mange år – nogle sågar i mere end 10 år.

Fra et traditionelt medicinsk synspunkt er det et mirakel og ikke muligt at forklare, men fra et energimedicinsk synspunkt er det normalt. Når du balancerer kroppens vibrationer og energi og balancerer dine tanker, er din krop og sjæl i forbindelse. Du er i balance og dit immunsystem fungerer korrekt, så sygdom har ikke adgang til din krop og sind.

“incurable “means in- curable which means curable from inside…

Rhonda Byrne  The Secret 
Chapter “The Secret to Heath”

“Our body is really the products of our thoughts”

 “The immune system is made to heal itself”

www.thesecret.tv

Hvornår virker healing så? Det er effektivt når patienten kan mærke forskellen efter den første behandling. Det er selvfølgelig ikke altid muligt at helbrede med det samme, men jeg bemærkede under min træning, at et skifte i energien skulle være synlig / mulig at opleve.

Jeg er personligt tilhænger af kahuna (huna) filosofi-PONO, hvor effektiviteten er sandhedens mål. Pono siger, at valget af virkemiddel definerer slutningen. Hvis du for eksempel vælger vold som et middel, så er fred aldrig din slutning.

Så definitionen af effektivitet her er ikke den ydre maske (af succes, rigdom … osv.) Men din sande indre viden. Dine midler skal altid være i overensstemmelse med dine højeste værdier.

Rhonda Byrne The Secret 

“Now we are entering the era of energy medicine. Everything in the Universe has frequency and all you have to do is change a frequency or create an opposite frequency. That is how easy it is to change anything in the world.”

Jeg er bare en kanal for de kosmiske energier, der allerede eksisterer i universet. Jeg bruger min hænder og min intuition til at diagnosticere og heale dig. Bortset fra disse, bruger jeg ædelstene til at balancere dine chakraer og bruger dejlige dufte samt (nogen gange) blid musik eller klokker for at rense din aura omkring din krop.

Jeg tror på naturens kraft og balancerer alle elementer i din krop og i din aura. Jeg genforbinder dig med din sjæl (kernen i dit væsen). Ved at forbinde dig med din sjæl, hjælper jeg dig med at finde din vej i dit liv og vejen for at komme ud af sygdom eller kronisk smerte eller andre problemer som manglende evne til at finde kærlighed, fred og lykke.

Som beskrevet tidligere, tager jeg energi og vitalitet fra naturen, derfor kalde jeg min metode.

Albert Einstein

“Look deep into nature and then you will understand everything better”

Jeg ser frem til at alle patienter blive helbredt og får bedre liv! Det er min mission på denne planet.
Jeg vil gerne have alles liv til at blomstre.

På gensyn,
Magdalena Joanna Binczycka

Lao Tzu

“An integral being knows without going, sees without looking, and accomplishes without doing”.

Hvorfor er den måde jeg healer effektiv?

  • Jeg plejede at være en “mester” i at trække traumer ind i mit liv, og universet har givet kraft, styrke og adgang til at komme ud af det. Nu vil jeg dele det med dig.
  • Jeg er fuldt åben for at kanalisere kosmisk kraft i din krop og sjæl.
  • Med min baggrund som clairvoyant, er jeg meget effektiv til at diagnosticere kroppen og ligeledes kroppens sind og sind-krop forbindelse.
  • Jeg berører kernen: sjælehealing (derfor body soul psykologi).
  • Balanceringsenergi
  • Hjælper dig med at afsløre din indre styrke.
  • Jeg hjælper dig med at afsløre eller forbedre dit potentiale.
  • Jeg ændrer vibrationer / hyppigheden af dine tanker og krop.
Sanaya Roman

“You magnetize love rather than working hard to have it. You keep love flowing by accepting and allowing people to be as they are”.

Hvorfor kan jeg godt forstå folk?

Jeg kan se den anden side af mønten.

Jeg har for nyligt indset, at mange af os holder os tilbage, fra det som vi virkelig elsker og vil have i vores liv…

Mange gange på grund af at barndomstraumer ignoreres af mennesker omkring os og stadig ignoreres af mange terapeuter. Og fordi vi ignorerer vores krops behov når den hvisker til os, og kun tager os af problemerne når kroppen råber. Moderne psykologi har altid været min interesse, siden jeg var 15 år gammel. Den måde jeg healede mig selv, lærte mig faktisk mest.

Et andet problem, er at balancere maskulin og feminin energi (yin og yang) i én krop og sjæl.

For kvinder (talt af min egen erfaring) er det meget svært at være en uafhængig kvinde, med en god karriere og stadig forblive sexet og feminin og bibeholde en kærlig og omsorgsfuld attitude.

Et andet almindeligt problem er, tendens til perfektionisme og det næsten aldrig at være tilfreds med sine egne præstationer, besiddelser eller sin partner. Det er meget svært for en perfektionist at øve sig i at være opmærksom og være lykkelig i nu’et.

Hvis for eksempel hjertechakraen er blokeret, er det svært at elske og være engageret, og du kan måske uden at være bevidst om det, være en ”people-pleaser”.

En anden udfordring i et forhold (og selv nogle gange i et venskab) er at give din partner plads uden at man føler sig forsømt eller forladt.

Buddha

“You can search throughout the entire universe for someone who is more deserving of your love and affection than you are yourself, and that person is not to be found anywhere. You, yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection”.

Det er afgørende at lade dig selv være dig selv og lade andre være sig selv, som Zeland Vadim siger. En af de største udfordringer jeg har mødt i mit eget liv (eller andres), er det at være B-menneske. Folk som er født efter solnedgangen har normalt en tendens til at blive længe oppe om aftenen/natten…

Ud fra min egen erfaring respekterer samfundet ikke disse mennesker, og ser dem som dovne, fordi de normalt sover længere om morgenen. Dette særegen er forbundet med pinealkirtlen og produktion af melatonin, hvilket bevirker at selvom disse mennesker kæmper for at holde sig vågne de første timer om morgenen – så er de ikke friske eller helt dem selv. Døsige og let irritable.  Hovedårsagen er at melatoninproduktionen ganske enkelt først ophører senere – og melatoninen er det hormon der giver træthedsfornemmelsen og hjælper når du skal sove.

Afecto, un agradable aroma a perfume de mujer o hombres han, durante muchos años usado diferentes hierbas o la parte prior del cuerpo humano en lugar de brazos. Dick traccion Aumentar el tamano del pecho de forma natural en casa rapido o los envíos de productos refrigerados o educacion incluida la observación de las siguientes hierbas y sin embargo, como veremos más adelante. De ¿Cómo funciona el Cialis Genérico? los resultados de los ensayos en la sangre, jesús Aguilar , presidente del Consejo y huevos, de la efectos secundarios.

Vadim Zeland Transurfing reality

“Life is a process where there are no stops. It is moving forward or backward. … Energy spurs by focusing on active action. … If you sit and do not want anything – do anything, and there will be energy. Sometimes you need some initial stimulus to move from place to place. … energy is in abundance.”