Fire årsager som blokerer og forhindrer os i at være lykkelige og ved godt helbred - Bioenergytherapy
positive psychology,quantum healing,akashic records reading
15693
post-template-default,single,single-post,postid-15693,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Fire årsager som blokerer og forhindrer os i at være lykkelige og ved godt helbred

Næsten alle ønsker at være raske og lykkelige. Alle vil gerne helbredes…
Men mange af os (inklusiv mig selv – indtil jeg indså dette) har nogle dybe blokeringer.
Herunder vil jeg beskrive fire af de største blokeringer, som jeg har oplevet som healer/ clairvoyant.

Vi skal se vores beviste sind som toppen af isbjerget.

I den enorme databank, som er vores underbevidsthed, er der vores gamle minder, betingelser samt vores forståelser for livet og verden. En stor del af denne er opbygget i løbet af vores barndom, hvor vores bevidsthed endnu ikke var helt udviklet – indtil ca. 5-6. leveår har børn kun det underbevidste sind – så vi absorberer alt ukritisk som en svamp. Kun gennem vores aktiviteter og vores erfaringer kan vi virkelig se, hvad vores tro er. Vi opererer og lever efter det vi er blevet betinget af at tro på, og det er ikke altid til gavn for os. Vi kan have fået installeret overbevisninger, som vi ikke en gang er klar over, at vi har – selvsabotage. Selvsabotage betyder simpelthen, at du underminerer dit velinformerede beslutningsgrundlag med input og begrænsninger fra din underbevidsthed.

Så hvad er og hvor ligger vores selvsabotage?

1. følelse af uværdighed og ikke at fortjene det vi ønsker

Vi føler at vi skal gøre os fortjent til at modtage kærlighed, respekt og godt helbred. Følelsen af uværdighed kommer fra vores ubeviste gamle traumer. Mange har fortrængt, eller kan ikke komme i kontakt med deres indre barn – og dermed heale gamle traumer. Nogle af os er meget sensitive i forhold til kritik, fordi vores forældre kritiserede os meget, og vi tænker derfor, at vi ikke fortjener kærlighed. Kun hvis vi er MEGA perfekte i alt vi foretager os og skaber de bedste resultater, fortjener vi at modtage kærlighed.

Typisk manifestation af selvsabotage er blokeringer som vi selv har skabt, f.eks.: jeg kan ikke finde arbejde, fordi jeg ikke har uddannelse nok, eller jeg kan ikke finde en kæreste fordi jeg er for tyk eller ikke er rigtig nok.

Vi har et uendeligt antal af undskyldninger, og alle synes lige vigtige. Alle disse undskyldninger formuleres og accepteres af vores bevidste sind. Det er en god ide at notere alle dine undskyldninger,og gerne uddybe. Når alle undskyldninger er noteret skal du tænke at disse ikke længere er gyldige…

Det mest typiske eksempel på selvsabotage  er som en manifestation af et overbevisende og seriøs, men selviscenesat, forhindring.  Som f.eks. din mand har mistet sit arbejde, dine børn er for små og de er afhængige af, at du skal gøre og bestemme det de har brug for. Derfor er det ikke lige det rigtige tidspunkt at begynde at passe på mig selv… eller jeg har ikke nogen bil og kan derfor ikke køre for at købe alle ingrediensen til min sunde diæt (Fortsæt gerne selv…) osv. Osv.

Dette kender vi godt. Vi har rigtig mange grunde til at ikke lave noget, men de virker kun når de er logiske og vores bevidsthed tror på og accepterer dem. Dette sker fordi vores underbevidsthed gentager gamle historier, fra da vi ikke kunne gøre noget ellers vores forældre sagde ” nej” til os uden relevant forklaring. Så lærte vi at bekymre os. Vi lærte at se forhindringer i stedet for at se løsninger.

Hvad du med et bevidst sind indser, og hvad du ubevidst tror på er to forskellige ting, hvorfor en intern konflikt opstår. Selv om din indre stemme siger at du ikke har fortjent at være rask og sund, kan din bevidsthed ønske sig det virkeligt meget. I denne situation sker en underbevidst sabotage uden at personen gør sig bevidst om det! Det er fordi vores underbevidsthed er 1.000.000 gange stærkere og dybere end vores bevidsthed.  Netop derfor er det super vigtig at rense og reprogrammere sin underbevidsthed gennem dyb trans-healing.

2. Angst for at miste det vi kender og er trygge ved

Har du fundet ud af, at mange gange lytter du til noget eller nogen bare for at bekræftet dine tidligere overbevisninger? Eller lytter du for at finde nyt?

Din intention med at lytte er vigtig. Hvis du ikke er opmærksom nok, er det lidt svært for dig at finde ud af hvorfor du lytter til ting eller folk. Mange gange er nye idéer eller metoder svære at acceptere, bare fordi de er nye. Det samme kan siges om Nikolaj Kopernikus, som sagde at det er jorden som roterer om solen, og ikke solen som roterer om jorden. Og han mødte stor modstand for sine opdagelser. Vi har det så svært med nyt, især i Danmark. Folk køber ofte ikke nye produkter fra helsekost butikker før de hører fra andre, at de er gode. Nogle gange kan vi også hade nye situationer i livet. Vi hader nye regler osv., og det er fordi vi bekymrer os for det nye og ukendte. Vores hjerne er forvirret. Men det sværeste ved at ændre mening er at erkende, at man ikke havde ret. At se ting og at bemærke er hårdt. Det er et kompleks, for vi vil ikke se nyt, da vi er bange for samtidig at sige nej til det gamle kendte…

Vores bekymring for at miste vores viden, vores synspunkt, vores mening er stærke aspekter af selv-sabotage. Selv om vores tanker eller bekymringer ikke er særlige gode for os, så kender vi dem. Vi tænker, at det er bedre eller mere sikkert end at udvikle os selv. Hvis vi er i et giftigt parforhold, er vi bange for at bryde ud – fordi vi er bange for, at vi måske aldrig vil finde en ny kæreste og det lyder farligt. På grund af vores bekymring for at prøve nye ting og nye tanker, så lider vi virkelig meget. Vi føler os håbløse og hjælpeløse. Nogle gange så accepterer vi bare vores dårlige helbred i stedet for at prøve at heale det.

To be continue in the next bloger post

Fortsættes i næste bloggerindlæg